Welkom op onze website

Welkom op onze nieuwe website

Lees hier het laatste nieuws

stage element Brabant

Volg Veolia op Twitter en Facebook

Stage element social media

538 Koningsdag

538 koningsdag
Locatie: Chasséveld Breda

Op Koningsdag, 26 april, komt Radio 538 Koningsdag naar Breda. Er wordt grote drukte verwacht in het verkeer in en rondom de stad. Alle verkeer zal hier hinder van hebben. Voor de stadsbussen en streeklijnen van Veolia worden er diverse maatregelen genomen om de veiligheid van reizigers en chauffeurs in goede banen te leiden. Verkeer wordt omgeleid en er wordt extra personeel ingezet. Houd in elk geval rekening met vertraging!

Plan uw reis

of zoek een dienstregeling Bent u op zoek naar de vertrektijden van uw bus, klik dan op 'zoek een dienstregeling'.:
logo-9292-30

Buzz&Credits

buzz_credits

Buzz&Credits is een spaarprogramma van Goed bezig BUS in samenwerking met regionale partners. Via het reizen op de Brabantliners 400, 401 en 402 kunnen reizigers sparen voor extra korting en leuke aanbiedingen. Buzz&Credits is een pilot die van april tot en met juni 2014 duurt.

Productwijzer

Altijd een passend vervoerbewijs! Met de Productwijzer van Veolia Transport krijgt u, na het beantwoorden van 3 vragen, een persoonlijk advies.

Hierdoor beschikt u altijd over het juiste vervoerbewijs in het openbaar vervoer bij Veolia Transport!

Start de Productwijzer

Kinderen gratis in de daluren!

Reist u met een OV-chipkaart of Dalurendagkaartje? Per persoon mogen er in de daluren* maximaal 2 kinderen van 4 t/m 11 jaar gratis mee. Kinderen onder de 4 jaar reizen altijd gratis mee.

Dit voordeel geldt niet als u reist met een ritkaartje en is alleen geldig in de bussen van Veolia Transport en Arriva in Brabant.
*Op werkdagen na 9.00 uur en in het weekend en tijdens nationale feestdagen de hele dag.
Voor uw gebruiksgemak maakt deze website gebruik van Cookies. Door gebruik te blijven maken van deze website geeft u hiervoor akkoord. Meer informatie? Melding sluiten [X]