Haaglanden


  • Shopping Cart
  • Timetable
  • Mijn Veolia
  • Twitter

Social Media en Veolia

Veolia is actief op de Social Media kanalen Twitter en Facebook. Ieder kanaal heeft zijn eigen doelstelling.

Reacties op Social Media over de dienstregeling of dienstuitvoering kunnen wij niet in behandeling nemen. U kunt dit soort reacties wel melden bij de Klantenservice van Veolia.

Twitter

Twitter
@Veolia_NL

Via het officiële Twitter account communiceren we actuele reisinformatie (grote omleidingen en stremmingen voor bus, trein en Fast Ferries), acties en promoties.
 

Facebook

Facebook
VeoliaTransportNL

Op de officiële Facebook pagina kunnen fans meepraten, discussiëren, reageren op stellingen, interessante en leuke artikelen lezen, meedoen aan prijsvragen en foto’s van Veolia Transport bekijken en/of toevoegen.

Actievoorwaarden Facebook

1. Deelname aan de acties op de Facebookpagina VeoliaTransportNL houdt onvoorwaardelijke acceptatie van deze actievoorwaarden in en is gratis.

2. De acties staan open voor personen vanaf 18 jaar en ouder en voor minderjarigen mits een ouder van de minderjarige toestemming heeft verleend voor deelname aan de actie.

3. Door deel te nemen aan een actie geeft u toestemming om uw persoonsgegevens te mogen gebruiken voor deze actie. Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, daarbij volgen wij de Wet bescherming persoonsgegevens en ons privacystatement. Uw gegevens worden alleen gebruikt voor de actie waar u aan deelneemt en worden uiterlijk 4 weken na de trekking vernietigd.

4. De prijswinnaars worden, tenzij anders vermeld, door loting bepaald. VeoliaTransportNL is verantwoordelijk voor de loting. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

5. De looptijd van een actie wordt duidelijk aangegeven. De winnaar van een actie ontvangt na de sluitingstermijn een persoonlijk bericht op Facebook. Als de winnaar na het versturen van het persoonlijke bericht niet binnen 4 weken reageert, vervalt het recht op de prijs.

6. De prijswinnaar gaat er mee akkoord, dat zijn naam en woonplaats worden genoemd om de actie onder de aandacht te brengen. Er kunnen ook foto's van de prijswinnaar gemaakt worden, waarmee de actie onder de aandacht kan worden gebracht. De prijswinnaar gaat hiermee akkoord.

7. Prijzen zijn niet inwisselbaar tegen contant geld.

8. Veolia Transport kan niet aansprakelijk worden gesteld wanneer een prijs later, beschadigd of niet wordt afgeleverd bij de prijswinnaar.

9. Personen die ongeacht hun dienstverband (tijdelijk / fulltime/ parttime/ uitzendkracht) werkzaam zijn bij Veolia Transport zijn uitgesloten van deelname aan de actie alsmede personen die op een andere manier bij de actie betrokken zijn.

10. Vragen of klachten over een actie kunnen worden gesteld per mail: nl.communicatie@veoliatransdev.com

 

 

Voor uw gebruiksgemak maakt deze website gebruik van Cookies. Door gebruik te blijven maken van deze website geeft u hiervoor akkoord. Meer informatie? Melding sluiten [X]